Sporazum Vatrogasne zajednice PGŽ i Veleučilišta u Rijeci

Sporazum Vatrogasne zajednice PGŽ i Veleučilišta u Rijeci
Dana 10. ožujka 2021. potpisan je sporazum o poslovnoj suradnji između Veleučilišta u Rijeci i Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije. Sporazum su potpisali dekan Veleučilišta u Rijeci dr. sc. Saša Hirnig i zapovjednik Mladen Šćulac, dipl. ing. u vatrogasnom poligonu Šapjane.
Cilj sporazuma je ostvarivanje međusobne suradnje u svrhu promocije studijskih programa koji se izvode na Veleučilištu u Rijeci te uređenje međusobnih odnosa u svezi obavljanja stručne prakse i drugih oblika suradnje između sporazumnih strana koji je od obostranog interesa na području obrazovanja i edukacije.
Stanke potpisnice ostvarivat će međusobnu suradnju u kreiranju programa i izvođenju zajedničkih stručnih i znanstvenih konferencija, okruglih stolova, seminara i drugih skupova te druge oblike suradnje u cilju promicanja struke i svijesti o opasnostima od požara.
Sporazum u cijelosti dostupan je na sljedećem linku.
 
Sporazum o poslovnoj suradnji

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se